בגדול, בחירת התפריט שיהיה בפועל בקונספט של שולחן שוק – מאוד זהה לבחירת תפריט בארוחת שף או בקייטרינג לאירועים שאנו מציעים.
כל ההבדל הוא בכך שהמנות אותם מומלץ לבחור, עדיף שיהיו מנות בסגנון פינגר פוד או מנות בסגנון קרבינג.
כלומר, מנות שהשף הפרטי מאור נתן חותך אותן במקום ומול האורחים. לדוגמה, נתח סינטה צלוי בשלמותו ונחתך מול האורחים, מאוד דומה לשירות האנגלי אותו אנו מציעים בארוחות שף מיוחדות. (ראה מאמר באומנות השירות).
ארוחות שף בסגנון שולחן שוק כוללות מנות ראשונות, מנות עיקריות וקינוחים ובחירת התפריט של השולחן שוק נעשית מתוך תפריט "אה לה קארט" שמציע השף הפרטי מאור נתן.