מתכון קרפצ'יו סלק ואבקת שמן זית

דף הבית » מתכון קרפצ'יו סלק ואבקת שמן זית

מתכון מולקולרי קרפצ'יו סלק ואבקת שמן זית

מתכון מולקולרי מעניין של קרפצ'יו סלק צלוי עם אבקת שמן זית במקום גבינה כחולה.

באופן כללי קרפצ'יו סלק זו מנה ראשונה דיי קלילה שהשף מאור מגיש אותה לאורחים שלו בוילה לאירועים בנתניה ואם בא לכם להרשים את האורחים שלכם ולהפתיע אותם בטקסטורה מעניינת מומלץ מאוד לנסות את המתכון הזה המעניין הזה. כל הפרטים בסרטון הווידאו, בתיאבון 🙂

מצרכים ואופן הכנת המתכון

  • צולים סלק אדום ופורסים דק
  • מסדרים בצלחת את פרוסות הסלק ומתבלים ב שמן זית, מלח ופלפל, מעט חומץ בלסמי, בזיליקום, זרעי כוסברה וזרעי כמון, קשיו ואבקת שמן זית
  • מערבבים כוס אבקת מלטודקסטרין + רבע כוס שמן זית ומערבבים עד שמקבלים אבקה והשמן זית נעלם
  • מפזרים מאבקת השמן זית על הקרפצ'יו סלק ומגישים.

למתכונים נוספים מאת שף פרטי מאור נתן

לחצו כאן לבלוג האוכל ותמצאו מגוון מתכונים מעניינים ובכל שאלה אתם מוזמנים לכתוב השף מאור נתן לרשותכם.

שף פרטי לארוחת גורמה מאור נתן

במיוחד בשבילך

אירועי שף החל מ 150 שח

מ 150 ועד 500 שח לסועד!

רוצה להתייעץ עם השף?