חייגו עכשיו: 050-786-7711

סדנת בישול קלאסי

סדנת בישול קלאסי ייחודית בשל מגוון רחב של מטעמים שמקורם בתרבויות ומטבחים רבים ברחבי העולם, כשהדגש הוא על מאכלים ושיטות בישול שהצליחו להשתרש בעולם הקולינארי וקיבלו מקום קלאסי בעולם הגסטרונומי.

 

כששאלו את השף פראן אדריה ממסעדת "אל בולי" בספרד, "מהי יצירתיות?"  הוא ענה, כל מנה שהיא עתידה להיות בעוד 20 שנה מנה קלאסית וחשובה. כלומר,  ניתן להסיק מכך שהמטבח הקלאסי הוא מטבח המורכב ממנות רב לאומיות שהצליחו להשפיע ולהטביע חותם. מנות אלו חשובות לידע הכללי וגורמות לתענוגות החך כאשר יודעים לעבוד איתם.

 

בסדנת בישול קלאסי ניתן ללמוד

מנות קלאסיות לדוגמה:
מרק בויאבז
פטה כבד אווז
שוקרוט 
עוף ביין 
סוגי פסטה, בצקים ורטבים
לחם בריוש
קראוסון 
בגטים ועוד..

קידום אתרים אורגני בניית אתרים
Call
Mail

למידע נוסף השאירו פרטים:

שם*:

נייד*:

דוא”ל*:

נושא:

הודעה: