מתכון – סלט ירוקים וחזה אווז מעושן

דף הבית » מתכון – סלט ירוקים וחזה אווז מעושן

מצרכים:
1 יחי' חזה אווז חתוך לפרוסות.
חצי קילו מיקס עלים (בייבי, ארוגולה)
1 אגס ,  1 תפוח (חתוך לפרוסות).
3 תאנים חתוכים לרבעים

 

מצרכים לרוטב הסילאן:
2 כפות דבש סילאן
4 כפות שמן זית
4 כפות שמן קנולה
 כוס חומץ בלסמי
כפית שמן שומשום
כפית רוטב סויה
 כפית מלח

 

אופן הכנת רוטב הסילאן:
שמים את מרכיבי הרוטב בקופסא מפלסטיק (רצוי קופסא שניתן לסגור אותה הרמטית) לסגור את המכסה ולנער היטב עד שמתקבל מרקם סמיך ואחיד של רוטב חלק.

 

אופן הכנת הסלט:
להניח מחבת על אש גבוהה ולהוסיף את פרוסות חזה האווז , לתבלם במלח ופלפל ולהקפיצם כ1-2 דק' עד מוכנות.
שמים בקערת ערבוב גדולה את מיקס עלי הבייבי ותערובת החסה , מוסיפים את פרוסות הפירות ואת רוטב הסילאן ומערבבים היטב. (לערבב בעדינות בכדי שהעלים לא ידחסו)
מסדרים את הסלט בצלחות ומעטרים עם פרוסות חזה האווז מלמעלה.הולך ממש ממש טוב עם סלמון פריך 
להגיש, ובתאבון…

 

 

למתכונים נוספים, שאלות ועזרה לגבי מתכון מסוים:
צלצלו עכשיו למאור נתן 050-786-7711 או צרו קשר בטופס הבא ונחזור אליכם עם פרטים והצעות.

שף פרטי לארוחת גורמה מאור נתן

במיוחד בשבילך

אירועי שף החל מ 150 שח

מ 150 ועד 500 שח לסועד!

רוצה להתייעץ עם השף?